The FAQ

Kom je op locatie?

Ja zeker, het is helemaal aan jullie waar we foto's gaan maken. Wil je dit graag thuis, buiten of weten jullie een andere gave plek? Binnen een straal van 10km om Nieuwegein zijn de reiskosten voor mij. Geen idee? Geen enkel probleem, ik denk graag met julllie mee.

Hoe veel foto's krijgen we?

De shoot is inclusief 15 foto's, jullie kunnen achteraf voor een upgrade kiezen.

Hoe krijgen we onze foto's?

Jullie krijgen een linkje naar jullie eigen galerij. Daar bekijk en kies je je favoriete foto's. Als deze gekozen zijn, worden de juiste bestanden zonder watermerk toegevoegd en kun je de foto's downloaden.

Worden de foto's bewerkt?

De foto's worden bewerkt, maar niet zoals je bij het woord bewerken misschien zou denken. Ik ga voor een natuurlijke look, waarbij ik niet sleutel aan jullie lichaam. Maar geen zorgen, tuurlijk werk ik dat pukkeltje even voor je weg ;)

Wat moet ik aan?

Je bent op je mooist in de kleding waarin je je lekker voelt. Je moet niks, je mag dragen wat je wilt, maar als je dan toch een paar tips wilt; Effen kleding zonder print, natuurtinten met structuur, en het belangrijkste is de match tussen het hele gezelschap.

Heb je kleding die we kunnen lenen?

Zeker, ik werk met een zogenoemde client closet. Hierin heb ik jurken voor de (zwangere) dames en babykleding. Neem eens een kijkje bij mijn client closet hoogtepunt op instagram.

Wat voor soort shoots doe je allemaal?

Ik sta voor alle soorten shoots open. Heb je een idee, laat het me weten. Het meest word ik geboekt voor zwangerschaps-, gezins- en newbornfotografie. Ook fotografeer ik graag boudoir via www.instagram.com/bridalboudoir.photography

Hoe verloopt een newbornshoot?

Een newbornshoot verloopt altijd anders dan je van te voren verwacht. Jullie nieuwste familielid bepaalt hoe de shoot zal verlopen. We volgens het tempo van jullie kleintje. Dit betekent dat de shoot vaak langer duurt dan 60 minuten en dat er genoeg ruimte is voor voeden, verschonen, knuffelen en troosten. Graag zelfs, want dit levert juist de beelden op die we willen hebben.

Moet ik poseren voor de foto?

Ik ga jullie als gezin op de foto zetten, dat betekent; zoals jullie zijn. Tuurlijk ga ik jullie begeleiden door de poses heen, maar jullie moeten je niet verplicht voelen om constant in de camera te kijken. Speel, lach, knuffel, bewonder en doe gek met elkaar, dan krijgen we de allermooiste foto's.

Ga de shoot door bij slecht weer?

Een beetje bewolking is niet erg, sterker nog het maakt het licht fijn om te fotograferen. Een harde bui vinden mijn camera en ik minder fijn. Mocht de dag van te voren regen voorspeld zijn, dan kijken we samen naar een andere tijd of dag.

Wanneer moet ik een shoot boeken?

Voor een zwangerschapsshoot is het vaak het mooist om dit tussen de 30-35 weken te doen. Je buik is dan mooi rond en je bent nog aardig mobiel en energiek.

Een newbornshoot wordt meestal in de eerste twee weken gepland. Baby's slapen dan nog veel en gaan gemakkelijk op de foto. Zorg dat ik ruim van te voren je uitgerekende datum weet, dan hou ik daar vast rekening mee in de agenda. Ik wacht dan op jullie berichtje dat je bent bevallen.

Hoe kunnen we boeken?

Super leuk dat je er aan denkt om een shoot bij mij te boeken. Klik even op ''contact me'' en laat je gegevens achter, dan kom ik zo snel mogelijk bij je terug.